Burse de cercetare NEC 2011-2012

Concurs anual pentru bursele de cercetare NEC 2011-2012 pentru universitari / cercetatori romani

Introducere

New Europe College (NEC) anunta concursul anual pentru bursele de cercetare NEC 2011-2012 pentru universitari / cercetatori romani din domeniile stiintelor umaniste, sociale si economice.

Solicitanti eligibili

Pentru participare candidatul trebuie sa fie inscris la doctorat, intr-un stadiu avansat al cercetarii sau sa aiba titlul de doctor. Se va acorda prioritate candidatilor sub 40 ani si celor care nu au beneficiat inca de burse acordate de NEC. O foarte buna cunoastere a cel putin doua din limbile straine de circulatie internationala. O buna cunoastere a limbii engleze este dezirabila.

Conditii de finantare
Bursa se acorda pentru un an academic (10 luni). Programul bursierilor presupune prezenta obligatorie in Bucuresti cel putin o data pe saptamana timp de 9 luni. In intervalul de 10 luni, bursierii vor beneficia de un stagiu de cercetare intr-unul din marile centre universitare/de cercetare din strainatate. La sfarsitul bursei, bursierii vor preda un studiu care reprezinta rezultatul cercetarii lor. Studiile vor fi incluse intr-o publicatie NEC.

Valoarea bursei lunare (acordata pe durata a 9 luni) este echivalentul in RON a 600 EURO (neimpozabili), la care se adauga 2.600 EURO pentru stagiul de cercetare.

Termene limita

Termenul limita de primire a dosarului de candidatura este 15 noiembrie 2010.

Aplicatiile vor fi trimise numai in format electronic la adresa de e-mail: [email protected] cu subjectul „Burse NEC”.

Rezultatele preselectiei vor fi anuntate candidatilor prin email la inceputul lunii martie. Candidatii selectati vor fi invitati la un interviu care va avea loc la New Europe College in zilele de 8-10 aprilie 2011.

Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 021 307 99 10 – intre orele 10-17 ale fiecarei zile lucratoare – sau prin e-mail: [email protected].

Finantator: New Europe College (NEC)
Sursa: Stiriong.ro
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top