Programul de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania 2007-2013

A cincea solicitare de propuneri de proiecte transfrontaliere romano-maghiare

Introducere

Agentia Nationala de Dezvoltare din Ungaria si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei din Romania lanseaza a cincea solicitare de propuneri de proiecte in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania 2007-2013.

Solicitanti eligibili

Beneficiarii eligibili sunt organizatiile care actioneaza in beneficiul public (institutii de stat, administratii publice locale, organizatii non-profit, camere de comert etc.) si isi desfasoara activitatea in aria eligibila a programului: Timis, Arad, Bihor, Satu-Mare, Csongrád, Békés, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg.

Proiectele trebuie sa aiba un caracter transfrontalier si sa fie realizate de catre organizatii partenere de pe o parte si cealalta a granitei.

Activitati eligibile

Aceasta solicitare de propuneri se adreseaza in special proiectelor de investitii, care vizeaza imbunatatirea sau dezvoltarea infrastructurii transfrontaliere de transport, comunicatii si mediu, precum si a infrastructurii de afaceri, turism, cercetare, sanatate si prevenire a riscurilor comune.

Conditii de finantare
Fondurile europene alocate acestei solicitari insumeaza 51 398 714 euro. Proiectele selectate vor beneficia de finantare din partea Uniunii Europene, prin Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR), completata de co-finantarea nationala a celor doua State Membre participante in Program, Ungaria si Romania.
Termene limita

Proiectele trebuie trimise exclusiv prin posta sau posta rapida la sediul STC din Budapesta (VÁTI Nonprofit Kft., H-1016 Budapest, Gellérthegy u. 30-32).

Termenul limita de depunere este 31 ianuarie 2012, data postei.

Finantator: Fondul European de Dezvoltare Regionala – FEDR
Sursa: http://huro-cbc.eu/
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top