Programul de Granturi Mici

Introducere

Programul de Granturi Mici (PGM) sprijina activitatile care sunt legate de angajarea civica prin acordarea de granturi mici care sunt administrate prin intermediul birourilor Bancii Mondiale.

Solicitanti eligibili

In aceasta categorie intra organizatii ale societatii civile care lucreaza pe probleme de dezvoltare.

Activitati eligibile

PGM sprijina activitatile ale carui obiectiv primar este angajarea civica si in plus activitatile pot include, dar nu se limiteaza la organizarea de conferinte si seminarii pentru dezvoltarea abilitatilor si/sau dobandirea de cunostinte; campanii de comunicare pentru influentarea elaborarii politicilor sau eforturi inovatoare in cadrul retelelor pentru construirea capacitatii sectorului privat.

Activitati neeligibile: programe de cercetare, programe pentru instruire academica formala, proiecte operationale, livrarea de servicii de baza, echipamente, burse sau programe de studii, persoane individuale care fac cerere in nume propriu sau entitati fizice.

Conditii de finantare

Valoarea unui grant poate varia intre 3000 – 5000 dolari SUA.

PGM sprijina acele activitati care permit cetatenilor sa adopte initiative care sa influenteze obtinerea rezultatelor in dezvoltare. Aceste activitati consolideaza mecanismele de incluziune, responsabilizare si participare precum si parteneriatele cu sectorul public, alte organizatii ale societatii civile si sectorul privat.

Activitatea trebuie incheiata in timp de un an de la data acordarii grantului.

Se va acorda prioritate organizatiilor care nu au primit sprijin prin acest program in anii anteriori (organizatiile nu pot primi mai mult de trei granturi intr-o perioada de cinci ani).

Termene limita

Cererile (in limba engleza sau romana) pot fi expediate prin posta sau depuse personal la Biroul Bancii Mondiale din Romania, Bd. Dacia nr. 83, sector 2, Bucuresti, pana la data de 23 februarie 2007 (data postei) cu mentiunea “Pentru Programul de Granturi Mici”.

Finantator: Banca Mondiala
Sursa: Banca Mondiala
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.