A avut loc lansarea proiectului “ClujNetworking4Europe”

Pe 25 ianuarie a fost lansat in judetul proiectul “ClujNetworking4Europe”, finantat din Phare – Fondul Europa 2005 – Apel pentru propuneri 2006.

Proiectul reprezinta o premiera pentru Institutia Prefectului Judetului Cluj, beneficiar al finantarii acordate prin programul Phare, constituind un proiect-pilot in ceea ce priveste consolidarea Retelei de multiplicatori de informatie europeana.

Proiectul vizeaza dezvoltarea Retelei clujene a multiplicatorilor de informatie europeana intr-o retea activa, functionala si orientata pe continuarea comunicarii si dupa momentul aderarii.

Activitatile ce vor fi desfasurate in cadrul proiectului sunt organizarea de evenimente in comun – Gala multiplicatorilor de informatie europeana si Conventia Judeteana a multiplicatorilor, dezvoltarea de instrumente de lucru – Ghid de bune practici in comunicare, training-uri, dezvoltarea de instrumente de informare si promovare a Retelei – site si newsletter.

Pentru realizarea acestor activitati, proiectul beneficiaza de o finantare de 43.300 euro, din care aproximativ 72% reprezinta finantare merambursabila, partea de co-finantare fiind asigurata in mod egal de Beneficiar si Parteneri.

Sursa: Administratie Publica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.