Program de accelerare pentru startup-uri romaneşti: finantari de pana la 100.000 euro

finantari-firme-IT_0.jpg

A fost lansat un nou program de accelerare care se adreseaza startup-urilor romanesti de tehnologie, Techcelerator, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Pentru inceput 15-20 de firme vor putea primi finantari de 25.000 euro, respectiv 75.000 euro. Vezi cine se poate inscrie in acceleratorul de afaceri.

Techcelerator este un accelerator care aloca fonduri pentru dezvoltarea companiilor aflate in faza de (pre)accelerare. Sustinerea financiara este acordata prin intermediul parteneriatului exclusiv cu GapMinder, fondul de investitii de capital de risc recent lansat in Romania.

La inceputul programului, 15-20 startup-uri aflate in stadiul de prototip sau Minimum Viable Product vor primi cate 25.000€ pentru o participatie de 6% din companie.

Ulterior, in timpul programului, startup-urile cu cele mai mari sanse de succes, vor avea posibilitatea sa acceseze o a doua runda de investitie, de pana la 75.000€, convertibila in actiuni in startup-ul respectiv.

Sunt invitate sa aplice companiile tinere inovatoare, care apreciaza ca au potential ridicat de dezvoltare si extindere la nivel international, din industrii in crestere, precum: software, securitate cibernetica, inteligenta artificiala, transformare digitala, solutii IT pentru sanatate, AgTech, FinTech si altele.

Programul se deruleaza pe o perioada de 10 saptamani, atat in Bucuresti cat si in Cluj-Napoca, cu sprijinul a peste 60 de mentori romani si straini. Prima runda a programului va incepe pe 31 martie.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.