Programul “A doua sansa” pentru antreprenorii care au esuat in primul business

Consiliere.jpg

Ministerul Economiei vrea sa lanseze un program de sustinere a antreprenorilor care au esuat in primul business, acesta numindu-se “A doua sansa” si fiind sustinut din bani europeni prin Programul Operational Capital Uman (POCU) 2016-2020, a declarat Claudiu Vrinceanu, secretar de stat in cadrul Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.

„Esecul ar trebui perceput altfel, iar noi gandim un program denumit <<A doua sansa>> pentru cei care au esuat in primul business si care vor sa lanseze o noua afacere. Vrem sa facem acest lucru pentru a reduce aceasta frica fata de esec”, a explicat Vrinceanu.

In perioada 2016-2020 ministerul va aloca 189 de milioane de euro antreprenoriatului, toate fondurile fiind structurale. Dintre acestea, 35 de milioane de euro sunt destinate industriilor creative. Banii vor alocali in baza unui partneriat intre Ministerul Economiei, Cancelaria premierului si Ministerul Culturii.

Mai multe detalii: www.wall-street.ro

One thought on “Programul “A doua sansa” pentru antreprenorii care au esuat in primul business”

  1. corina spune:

    Pai cum adica? Nu si-au demonstrat odata incapacitatea?? Tre sa le dam bani sa persevereze??? Da` sa mai incerce pe banii lor, daca vor! Nu mi se pare corect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.