Programul „Casa Verde”

INFORMARE – In atentia persoanelor fizice care doresc sa participe in cadrul Programului privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire

In anul 2010, Programul privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire, denumit popular Programul „Casa Verde” va deveni operational, la sfarsitul lunii iunie, in functie de data publicarii ghidului de finantare in Monitorul Oficial, ce va fi aprobat printr-un ordin al ministrului mediului si padurilor.

Programul se adreseaza exclusiv persoanelor fizice si vor fi acordate sume fixe, in functie de tipul instalatiei. Derularea acestui program se va realiza prin intermediul agentiilor judetene pentru protectia mediului.

Astfel, cei, care sunt interesati sa acceseze aceste finantari, vor depune cererile la agentiile judetene pentru protectia mediului din localitatile de resedinta, urmand ca dosarele sa fie transmise la Bucuresti, la Administratia Fondului pentru Mediu.

Informatiile oficiale privind modul de derulare a acestui program, vor fi publicate pe paginile web ale Ministerului Mediului si Padurilor, www.mmediu.ro si Administratiei Fondului pentru Mediu, www.afm.ro, odata cu aprobarea ghidului de finantare aferent programului.

Serviciul Administrativ si Relatii Mass-Media al Administratiei Fondului pentru Mediu

0 thoughts on “Programul „Casa Verde””

  1. Marian GHIONU spune:

    O clădire de birouri din trei poluează degeaba

    Aproximativ 38% din spaţiile de birouri din lume sunt neocupate la orice moment de timp, şi totuşi acestea sunt încălzite, răcorite sau iluminate, generându-se tone de emisii de carbon inutil în fiecare an, a declarat Mark Dixon, directorul executiv al furnizorului de soluţii pentru spaţiile de lucru Regus.

    http://www.jurnalul.ro/stire-economic/o-cladire-de-birouri-din-trei-polueaza-degeaba-545571.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.