Online Business Forum aduce pe 15 iunie la Iasi specialistii in Social Media Business

obf_logo.jpg

Seria evenimentelor Online Business Forum continua la Iasi cu tematica Social Media pentru Afaceri. Acest subiect fierbinte al domeniului online va fi dezbatut din punct de vedere al utilitatii pentru dezvoltarea afacerilor impreuna cu 12 specialisti din domeniu.

Seria evenimentelor Online Business Forum continua la Iasi cu tematica Social Media pentru Afaceri. Acest subiect fierbinte al domeniului online va fi dezbatut din punct de vedere al utilitatii pentru dezvoltarea afacerilor impreuna cu 12 specialisti din domeniu.

Conferinta va avea loc pe data de 15 iunie, la Hotel Unirea, salon Mezanin, cu incepere de la ora 9.00.

Printre speakerii care vor vorbi despre relevanta, reputatie si  prezenta in Social Media, despre Facebook sau Twitter, reinventarea afacerilor si  metode de sporire a veniturilor prin intermediul acestui instrument  se numara: Adrian Niculescu, Ciprian Stavar, Ionut Tudor, Andreea Stan, Mugur Frunzetti, Gabi Dobocan, Doru Panaitescu, Ionut Andrei, Viorel Copolovici, Costi Teleman, Ionut Tudor, Bogdan Gavrila si Ionut Oprea.

Online Business Forum este un eveniment dedicat antreprenorilor si oamenilor de afaceri din Romania care folosesc Internetul ca suport in cresterea business-ului. Scopul este acela de a incuraja promovarea si comercializarea produselor si serviciilor IMM-urilor, a aptitudinilor antreprenorilor romani, pe piata interna si internationala, totul intr-un mod cat mai practic si imediat aplicabil pe profilul companiilor lor.

Taxa de participare este de 70 RON, care poate fi achitata online, prin intermediul formularului de inregistrare sau prin virament bancar. Detaliile sunt disponibile pe site-ul evenimentului, la adresa www.obf.ro.

Conferinta  este organizata de Fundatia Post Privatizare (FPP) si Underclick.ro, fiind o serie de conferinte si workshop-uri dedicate promovarii beneficiilor de business pe care le presupune includerea instrumentelor onlinein strategia de dezvoltare a intreprinderilor mici si mijlocii. Evenimentul va fi urmat in toamna de o serie de alte evenimente la nivel national. 

Calendarul evenimentelor si alte informatii sunt disponibile pe site-ul oficial, www.obf.ro.

Online Business Forum Iasi beneficiaza de sprijinul urmatorilor parteneri: Active Soft, Okian, Mach Team Soft, JCI, cu sprijinul partenerilor media comunicatedepresa.ro, spixii.ro, comunicatemedia.ro, esimplu.ro, trafic.ro, bursaasigurarilor.ro, e-transport.ro, ziare.com, stiridebine.ro, finantare.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.