Programul Cultural al Misiunii Economice “Invest in North-East Romania” in cadrul Expozitiei Mondiale EXPO Milano 2015

Slide-2-Invest-in-North-East-Romania-–-Expo-Milano-2015.jpg

Asociatia Pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) Iasi organizeaza o serie de manifestari de promovare a Nord-Estului Romaniei la Expozitia Mondiala EXPO Milano 2015. In cadrul acesteia, vor avea loc o serie de activitati B2B, culturale, academice cat si de prezentare a mediului de afaceri si investitii a acestei regiuni. 

Status: ACTIV
Depunere pana la: 10.04.2015
Buget: nespecificat

Slide-2-Invest-in-North-East-Romania-–-Expo-Milano-2015Obiectivul principal al acestui program este de a promova regiunea nord-estica a Romaniei (judetele Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Vaslui si Botosani), prin diverse manifestari si evenimente care sa asigure cresterea vizibilitatii valorilor si potentialului romanesc. De asemenea, prin activitatile culturale se incurajeaza ilustrarea bogatiei si diversitatii formelor de expresie artistica romaneasca, atat traditionala cat si contemporana.

Solicitantii eligibili care pot depune proiecte in cadrul acestui apel sunt:

  • reprezentanti ai administratiei publice locale din judetele Iasi, Suceava, Bacau, Neamt Vaslui si Botosani (primarii, consilii locale, camere de comert si industrie);
  • reprezentanti ai institutiilor academice si culturale din judelete Iasi, Suceava, Neamt, Bacau, Vaslui si Botosani (universitati, operatori culturali, institutii publice si private de cultura);
  • companii private interesate de promovare a mediului de afaceri si de investitii din judetele sus mentionate.

Participantii la acest eveniment, indiferent de categoria in care se incadreaza, pot primi asistenta logistica si sprijin financiar pentru toate activitatile culturale acceptate in program. Sprijinul se refera la decontarea cheltuielilor legate de deplasare, cazare si diurna legala. Plata unor eventuale onorarii va fi posibila numai in situatii exceptionale.

Tipurile de proiecte culturale eligibile includ (fara sa se rezume la acestea):

  • folclor, balet si dans contemporan;
  • teatru non-verbal;
  • muzica de camera si instrumentala, jazz;
  • interpretari vocale de la canto la muzica moderna.

Termenul limita de depunere a proiectelor este 10 aprilie 2015.

Perioada in care se vor desfasura aceste activitati este 10-12 iunie 2015 iar locatia oficiala va fi Pavilionul special dedicat Romaniei la Expozitia Mondiala de la Milano.

Pentru mai multe detalii legate de eveniment, puteti consulta pagina oficiala disponibila la acest link: http://www.afaceri.ro/invest-in-north-east-romania-expo-milano-2015/

Pentru a va inscrie, va invitam sa trimiteti un e-mail cu ideea de proiect, organizatia si judetul la adresa [email protected].

DOCUMENTATIE

Website-ul Programului

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top