Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati – Voteaza-ti proiectul preferat

raiffeisen-comunitati.jpg

Cei 100 de voluntari Raiffeisen Bank au incheiat evaluarea celor 150 de propuneri de proiecte eligibile din programul de granturi ,,Raiffeisen Comunitati” 2016.  Fiecare proiect a fost jurizat de 3 voluntari, iar 20 de proiecte au trecut in faza finala a programului, cea de votare de catre publicul larg, care se va incheia pe 15 septembrie.

Finalistii sunt 17 organizatii, doua spitale si o institutie de invatamant, din diferite zone ale tarii: Bucuresti si judetele Arges, Alba, Bacau, Bihor, Cluj, Constanta, Iasi, Teleorman si Timis. Domeniile deservite de proiectele finaliste sunt: servicii sociale si de sanatate (17), ecologie urbana (2), educatie financiara (1). Lista completa a finalistilor este afisata pe platforma de concurs.

Pana pe 15 septembrie 2016, ora 17:00, aceste proiecte pot fi votate de public: un singur proiect, o singura data, pe site, unde se acceseaza sectiunea „Votare”.

Dupa incheierea ultimei etape, primele 10 proiecte care au obtinut cel mai mare numar de voturi vor primi fiecare cate 10.000 euro, bugetul total al programului fiind de  100.000 euro.

Sursa: raiffeisencomunitati.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.