Programul de stimulare digitală a romilor

training.png

Programul de stimulare digitală a romilor este un accelerator care urmărește să capaciteze 60 de întreprinderi deținute de romi cu cunoștințe pentru transferul activității lor de la metodele tradiționale la cele digitale. Scopul final al acceleratorului este să sprijine deschiderea a 60 de magazine online deţinute antreprenori romi.

Programul Roma Digital Boost va servi nevoilor specifice a 60 de antreprenori romi din România, Serbia și Macedonia de Nord afectați de crizele COVID-19 pentru a-și relansa și îmbunătăți activitatea de afaceri. Ambele grupuri, întreprinderile formale și non-formale deținute de romi vor beneficia direct de program. Femeile antreprenor de etnie romă vor fi încurajate în special să participe la programul de formare.

Formatul programului se bazează pe o platformă de e-learning care permite participanților să interacționeze online cu alți participanți și mentori și să acceseze toate materialele de formare, prelegeri, sesiuni de întrebări/răspunsuri și suport direct de coaching/mentorat.

Programul va fi disponibil în 4 limbi: română, macedoneană, sârbă și engleză.

Programul va fi structurat în 4 module:
Modulul 1. Modelarea afacerii – Transformare digitală
Modulul 2. Gestionarea impactului
Modulul 3. Content Marketing & Storytelling
Modulul 4. Comerț electronic

Programul va oferi, de asemenea, sprijin financiar sub formă de premii în bani, mentorat unu-la-unu și soluții de e-commerce pentru cele mai promițătoare întreprinderi online stabilite.

Valoarea totală a premiilor acordate pentru acest program este de 15 000 Eur, 5000 Eur pe țară.

Procesul de selecție:

Participanții vor fi selectați printr-un proces competitiv bazat pe experiența antreprenorială a candidatului, motivația și potențialul de a dezvolta afacerea în spațiul online. Femeile rome vor primi prioritate. Candidații selectați vor fi invitați la un interviu.

Cine poate aplica:

Toți candidații trebuie să completeze formularul de înscriere online.
Formularul de cerere poate fi completat în limba engleză sau în limba română/macedoneană/sârbă/romani.

Care este termenul limită?

Cererile pot fi depuse online până la data de 15 iunie 2020. Cererile primite mai târziu nu vor fi luate în considerare. Detalii aici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.