Programul Dunarea 2014-2020: Seminar privind „Drepturile si obligatiile in implementarea proiectelor de cooperare transnationala”

ADR_Muntenia.jpg

In contextul aprobarii proiectelor depuse cu ocazia primului apel de proiecte lansat in cadrul Programului Transnational Dunarea, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate Nationala si Punct National de Contact, organizeaza in data de 31 ianuarie 2017 la Bucuresti (Hotel Minerva) seminarul cu tema ”Drepturi si obligatii in implementarea proiectelor de cooperare transnationala”.

Evenimentul este dedicat organizatiilor din Romania beneficiare in cadrul parteneriatelor transnationale ce urmeaza a implementa proiectele mai sus mentionate.

Programul Transnational Dunarea 2014-2020 sustine integrarea politicilor din domeniile selectate (inovare si responsabilitate sociala, mediu si cultura, conectivitate si responsabilitate energetica, guvernanta) in macroregiunea Dunarii prin proiecte avand un parteneriat transnational extins, in conformitate cu prevederile comunitare comune si in stransa legatura cu obiectivele Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD).

Primul apel de proiecte s-a desfasurat in perioada septembrie 2015 – mai 2016, proiectele fiind depuse in doua etape. In urma evaluarii au fost selectate 54 de proiecte, avand un buget aproximativ 91 mil. euro, 5 dintre ele avand Lideri de proiect din Romania, in 48 dintre acestea participand 93 de parteneri romani.

Persoanele interesate sunt rugate sa completeze formularul de participare indicand evenimentul la care se doreste inscrierea. Va rugam sa transmiteti formularele la adresa de email: [email protected], pana la 27 ianuarie 2017.

Documente utile:
Descarca Agenda
Decarca Formularul de inregistrare

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.