Programul Dunarea 2014-2020: Seminar de pregatire a depunerii de propuneri de proiecte pentru cel de-al doilea apel

Foto-seminar.jpg

In contextul lansarii celui de-al doilea apel de proiecte in cadrul Programului Transnational Dunarea (planificat a fi lansat oficial in primavara anului 2017), Autoritatea de Management a programului, gazduita de Ministerul Economiei Nationale din Ungaria, organizeaza in data de 9 februarie 2017 un eveniment de informare privind lansarea celui de-al doilea apel de proiecte, dedicat aplicantilor lideri.

Seminarul va avea loc la Budapesta, Ungaria. Formularele de inregistrare, agenda, reguli de participare si informatii practice sunt disponibile pe site-ul programului.

Agenda seminarului include aspecte importante legate de procesul de depunere a propunerilor de proiecte, cum ar fi: procedurile si pachetul de depunere a propunerilor de proiecte, completarea cererii de finantare, elaborarea bugetului si activitatile de comunicare.

Evenimentul este adresat tuturor potentialilor aplicanti in cadrul celui de-al doilea apel, in special acelora care nu au depus propuneri de proiecte in primul apel, care tocmai s-a incheiat, sau in cadrul altor programe INTERREG. Prezentarile din cadrul evenimentului vor fi incarcate pe site-ul programului: www.interreg-danube.eu, astfel incat potentialii aplicanti care nu pot lua parte la seminar sa le poata urmari on-line.

Cel de-al doilea apel de proiecte se va desfasura in primul semestru al anului 2017, va avea un buget de aproximativ 60 mil. euro, fiind finantat din FEDR, IPA si ENI, conditiile specifice urmand a fi disponibile in curand.

Programul Transnational Dunarea 2014-2020 sustine integrarea politicilor din domeniile selectate (inovare si responsabilitate sociala, mediu si cultura, conectivitate si responsabilitate energetica, guvernanta) in macroregiunea Dunarii prin proiecte avand un parteneriat transnational extins, in conformitate cu prevederile comunitare comune si in stransa legatura cu obiectivele Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD).

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.