Programul Operational Comun Romania – Ucraina va organiza sesiuni de informare in mai multe judete

logo_ro-uk_en.png

Secretariatul Tehnic Comun al Programului Operational Comun Romania – Ucraina 2014-2020 va organiza sesiuni de informare in aria eligibila a programului, pentru a prezenta regulile cererilor de propuneri.

Calendarul sesiunilor de informare:

  • Din regiunea Moldovei, judetele Suceava si Botosani vor organiza sesiuni de informare pentru cele doua apeluri de propuneri de proiecte din cadrul Programului Operational Comun Romania – Ucraina 2014 – 2020.
  • La Suceava, sesiunea va avea loc pe 15 ianuarie iar in Botosani, pe 18 ianuarie, in incinta celor doua consilii judetene, cu scopul de a prezenta regulile apelurilor de proiecte Hard si Soft.
  • In perioada 15 ianuarie – 1 februarie in Baia Mare, Satu Mare si Tulcea iar in Ucraina in localitatile Cernauti, Ujgorod, Ivano Frankivsk si Odessa.

Beneficiarii eligibili sunt administratiile publice, institutiile de invatamant, ONG-uri, asociatii profesionale, muzee, institutii religioase, culturale, de turism, asociatii de afaceri locale in domeniul activitatilor traditionale si mestesuguri, administratii care isi desfașoara activitatea in domeniul sanatatii si a politicilor sociale, institute de cercetare, servicii vamale, politia de frontiera, etc.

Termenul limita pentru depunerea propunerilor de proiecte online este 3 mai 2018 iar pentru depunerea sau transmiterea propunerilor de proiecte, in varianta tiparita, este 7 mai 2018.

Sursa: ro-ua-md.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.