Programul Rabla isi schimba numele si va contine bonusuri suplimentare

masini_cimitir.jpg

masini_cimitirPotrivit ministrului Mediului, noul program de innoire a parcului auto nu se va mai numi “Rabla” deoarece Ministerul Mediului are in vedere acordarea unor bonusuri suplimentare.

“In afara de bonusul pe care l-am luat in calcul la achizitionarea unei masini electrice, de 2.500 de euro pe masina achizitionata, atat persoane fizice cat si persoane juridice, avem in vedere si acordarea unor bonusuri in cadrul acestui nou program pentru innoirea parcului auto, in vederea reducerii emisiilor de dioxid de carbon pentru Romania”, a afirmat Rovana Plumb.

Noul program, care se va lansa pe 15 aprilie, prevede cresterea primei de casare de la 3.800 de lei la 1.500 de euro, dar si acordarea reducerii contra unui singur voucher.

De asemenea, potrivit Agerpres, tichetul valoric va fi si anul acesta transmisibil. “Cu siguranta va fi posibila o instrainare a tichetului pentru ca sunt foarte multi cetateni care nu au posibilitatea sa-si cumpere un autoturism numai in baza tichetului, asa ca sigur se va asigura o transmisibilitate in cadrul acestui proiect. Masina noua va putea fi achizitionata cu un singur tichet valoric”, a precizat Rovana Plumb.

Mai multe detalii: Capital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.