Programul Romania – Ucraina 2014-2020 a lansat primele doua apeluri de propuneri de proiecte

transfrontalier_Romania_Md_Ucr.jpeg

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management, a lansat, in data de 18 decembrie 2017, doua apeluri de propuneri de proiecte pentru Programul Operational Comun Romania-Ucraina 2014-2020.

Apelul 1 se adreseaza proiectelor HARD (proiecte a caror componenta de infrastructura depaseste 1.000.000 de euro), iar alocarea financiara totala disponibila este de 19.100.000 de euro.

Apelul 2 se adreseaza proiectelor SOFT (proiecte care nu includ componenta de infrastructura sau a caror componenta de infrastructura are o valoare mai mica de 1.000.000 de euro), iar alocarea financiara totala disponibila este de 17.000.000 de euro.

Data limita pentru depunerea on-line a aplicatiilor este 3 mai 2018, ora 16:00. Aplicatiile vor fi depuse si in format de hartie.

Potentialii beneficiari ai acestor apeluri de propuneri de proiecte al Programului RO-UA sunt: autoritati regionale/judetene si locale, institutii publice, institutii de invatamant, institutii culturale, ONG-uri, institute de cercetare sau alte organizatii relevante pentru fiecare prioritate inclusa in apeluri, avand sediul in aria programului (Romania – judetele Suceava, Botosani, Tulcea, Maramures si Satu-Mare; Ucraina – oblasturile Odessa, Ivano-Frankivsk, Zakarpatska, Cernauti).

Programul urmareste selectarea de proiecte care au ca rezultat crearea de parteneriate intre entitati aflate de o parte si cealalta a granitei, care sa aduca beneficii comunitatilor din zona de frontiera.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.