Programul “Small Business Support” va continua si in urmatorii cinci ani

12asd.jpg

12asdSmall Business Support este un program ce are rolul de a facilita colaborarea IMM-urilor si serviciilor de consultanta in afaceri prin intermediul consultantilor locali sau a expertilor internationali. 

Guvernul a aprobat continuarea acestuia in Romania pentru urmatorii 5 ani, cu finantare BERD. Scopul principal al acestuia este sa creeze noi locuri de munca cat si sa sprijine dezvoltarea a 500 de IMM-uri. In plus, BERD, finantatorul programului, va ajuta la dezvoltarea antreprenoriatului prin facilitarea accesului IMM-urilor la servicii de consultanta profesionala. 

Din 1993, programul primeste finantari de la donatori si pana in prezent a adunat peste 9 milioane de euro de la tari precum Japonia, Luxemburg sau Marea Britanie. 

In cadrul programului au fost instruiti sa ofere asistenta in afaceri peste 100 de consultanti iar mai mult de 350 de antreprenori au si beneficiat de aceasta. In plus, Asociatia de Management din Romania a primit sprijin pentru a dezvolta capacitatea institutionala. 

Sursa: Ziarul Financiar

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.