Programul Transnational Dunarea „Info Day” – al doilea apel de proiecte

ADR_Muntenia.jpg

In contextul lansarii celui de-al doilea apel de proiecte in cadrul Programului Transnational Dunarea, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate Nationala si Punct National de Contact, organizeaza in perioada februarie-martie 2017 un numar de 6 evenimente de informare privind lansarea celui de-al doilea apel de proiecte.

Evenimentele vor avea loc, dupa cum urmeaza: 22 februarie (Bucuresti, Hotel Ambasador), 24 februarie (Constanta, Hotel Royal), 7 martie (Oradea, Hotel Astoria), 15 martie (Brasov, Hotel Ambient) si 22 martie (Craiova, Hotel Plaza).

Cel de-al doilea apel de proiecte se va desfasura in primul semestru al anului 2017, va avea un buget de aproximativ 60 mil euro, fiind finantat din FEDR, IPA si ENI, conditiile specifice urmand a fi prezentate in cadrul evenimentelor.

Programul Transnational Dunarea 2014-2020 sustine integrarea politicilor din domeniile selectate (inovare si responsabilitate sociala, mediu si cultura, conectivitate si responsabilitate energetica, guvernanta)  in macroregiunea Dunarii prin proiecte avand un parteneriat transnational extins, in conformitate cu prevederile comunitare comune si  in stransa legatura cu obiectivele Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD).

Persoanele interesate sunt rugate sa completeze formularul de participare indicand evenimentul la care se doreste inscrierea.
 
Va rugam sa transmiteti formularele la adresa de email: [email protected]

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.