AM POCU: lista intermediara a proiectelor admise dupa solutionarea contestatiilor, in etapa CAE, respectiv aprobate/respinse in ETF pentru apelul POCU/74/6/18 „Scoala pentru toti”

lista.jpg

Organismul Intermediar POCU din cadrul Ministerului Educatiei Nationale publica lista intermediara a cererilor de finantare admise de catre comitetul de solutionare contestatii etapa CAE si aprobate in etapa de verificare tehnico-financiara si lista intermediara a cererilor de finanţare admise de catre comitetul de solutionare contestatii etapa CAE si respinse in etapa de verificare tehnica si financiara pentru apelul de proiecte POCU/74/6/18 „Scoala pentru toti”.

In baza prevederilor art. 12 alin. (1) din OUG 40/2015, cu modificarile si completarile ulterioare, AM POCU a luat decizia ca toate proiectele declarate admise, in urma finalizarii procesului de evaluare, sa fie contractate.

Incepand cu data de 01.11.2017 solicitantii vor fi informati, prin sistemul informatic MySmis2014+, cu privire la rezultatul evaluarii tehnice si financiare. Solicitantii ale caror cereri de finantare se regasesc in listele atasate, dar nu au primit notificarea privind rezultatul evaluarii, sunt rugati sa contacteze OI POCU.

Eventualele contestatii se vor depune de solicitant in MySMIS 2014+ in termen de 5 zile lucratoare de la data transmiterii notificarii privind rezultatul evaluarii tehnice si financiare, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de depunere a contestatiei in sistemul informatic MySMIS 2014+”.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.