Proiect european pentru dezvoltarea capacitatii administrative a Prefecturii Botosani

angajati4.jpg

Institutia prefectului judetului Botosani, impreuna cu alte 12 institutii publice din judetul Botosani, vor implementa un sistem informatic care va permite urmarirea circuitului documentelor in unitatile publice, a anuntat prefectul Adrian Constantinescu.

Investitia, in valoare de 3,6 milioane de lei, este realizata in baza unui proiect intitulat “Eficientizarea furnizarii serviciilor publice prin imbunatatirea cadrului adecvat si a proceselor de lucru implementate si mentinute in cadrul Institutiei Prefectului- judetul Botosani“, cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007-2013.

Proiectul va permite achizitia de echipamente IT, dezvoltarea unei retele informatice. Dar si pregatirea personalului institutiilor implicate in vederea scurtarii timpului de solutionare a petitiilor. “Rezultatele se vor vedea la finalul implementarii, adica peste 18 luni, iar primii care vor putea vedea aceste rezultate vor fi cetatenii carora li se adreseaza serviciile Institutiei Prefectului si ale celor 12 institutii deconcentrate vizate de proiect“, a declarat, la lansarea proiectului, prefectul Adrian Constantinescu.

Beneficiarul proiectului este Institutia Prefectului, iar parteneri sunt Directia Generala a Finantelor Publice, Inspectoratul Teritorial de Munca, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Agentia pentru Prestatii Sociale, Casa Judeteana de Pensii, Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitar-Veterinar si pentru Siguranta Alimentelor, Agentia pentru Protectia Mediului, Inspectoratul scolar Judetean, Directia pentru Cultura si Patrimoniul National Botosani, Directia de Statistica si Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta “Nicolae Iorga”.

Sursa: Portalul National de Administratie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.