Proiect POSDRU in Romania: 400.000 euro blocati de 3 ani, 30 de cereri, niciun rezultat

scrisoare.jpg

scrisoareLa trei ani de la incheierea unui proiect finantat, cel putin in teorie, din fonduri structurale, Salvati Copiii a inaintat o adresa Ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, pentru a-i solicita sprijinul in legatura cu o situatie care pericliteaza intreaga activitate a organizatiei.

Practic, in perioada noiembrie 2008 – octombrie 2011, Salvati Copiii Romania a derulat, in calitate de partener al Ministerului Educatiei Nationale, proiectul Tinerii Impotriva Violentei, pentru a carui desfasurare a avansat din fonduri proprii peste 400.000 euro, bani pe care nu i-a recuperat nici pana in prezent.

In ultimele 36 de luni, Salvati Copiii a inaintat nu mai putin de 30 de cereri privind depunerea, verificarea si aprobarea cererilor de rambursare pentru acest proiect, marea majoritate ramanand fara raspuns pana in ziua de azi. Cu alte cuvinte, in momentul de fata nu numai ca nu am primit banii avansati, dar nici nu avem niciun fel de informatii cu privire la stadiul procesului de rambursare.

Mai multe detalii despre ce poate presupune derularea unui proiect din fonduri europene in Romania, aici.

Sursa: StiriONG.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.