POSCCE: Evaluarea proiectelor depuse la apelul 3 “Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1.065.000 si 6.375.000 lei”

documente_oficiale.jpg

documente_oficialeProiectele depuse in cadrul apelului de proiecte “Sprijin financiar cu valoarea cuprinsa intre 1.065.000 si 6.375.000 lei, acordat pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii” care au fost admise in etapa de verificare administrativa si a eligibilitatii au fost evaluate din punct de vedere tehnico-financiar, iar rezultatele evaluarii au fost transmise solicitantilor.

Conform apelului de proiecte, selectia proiectelor se face in ordinea descrescatoare a punctajului, pana la epuizarea sumei alocate, punctajul estimativ pentru acordarea finantarii fiind de 92,4 puncte.

Solicitantii care doresc detalii privind evaluarea sunt rugati sa solicite in scris grila de evaluare in maximum 2 zile de la primirea informarii, intervalul pentru depunerea contestatiei fiind de 10 zile calendaristice de la primirea grilei.

Grila de evaluare va fi transmisa solicitantilor la adresa de e-mail inscrisa in cererea de finantare.

Lista finala cu proiecte finantabile va fi publicata dupa solutionarea tuturor contestatiilor.

Sursa: AM POSCCE

4 thoughts on “POSCCE: Evaluarea proiectelor depuse la apelul 3 “Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1.065.000 si 6.375.000 lei””

 1. mihai cocos spune:

  ce se intampla cu rezultatele finale???
  se vor suplimenta fondurile???
  care va fi punctajul minim cu care se va intra???

 2. Mariana spune:

  Au aparut informatii ca vor fi realocate fondurile si cei care au obtinut minim 60 de puncte pot obtine finantare. Nu mai este valabil acest lucru?

 3. Mariana spune:

  Cui se solicita grila de evaluare?

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua!

   Conform comunicatului AM POSCCE, grila de evaluare este transmisa tuturor celor inscrisi, in momentul comunicarii rezultatelor.

   Pe de alta parte, grila de evaluare poate fi comunicata, la cerere, si celor care nu s-au inscris, in temeiul Legii 544/2001, privind accesul la informatiile publice.

   Daca va regasiti in aceasta categorie, adresati-va Autoritatii de Management.

   Succes!
   Echipa Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.