Proiecte bune ..anul 2009 are!?

La multi ani! si sa avem un an 2009 in care sa trecem peste bau..bau-ul numit criza mondiala si cu sprijinul Fondurilor europene.

V-as recomanda sa luati in calcul liniile de finantare deschise in cadrul POSDRU, POSCCE si POSDCA. Pentru a fi cat de cat linistiti in dezvoltarea dar mai ales in implementarea proiectelor, pregatiti echipe de proiect! Din pacate proiectele nu se implementeaza singure chiar daca au fost aprobate spre finantare. Un bun manager de proiect trebuie sa stapanesca urmatoarele domenii:

1. Managementul integrării proiectului

2. Managementul scopului proiectului

3. Managementul timpului

4. Managementul costurilor proiectului

5. Managementul calităţii proiectului

6. Managementul resurselor umane din proiect

7. Managementul comunicării în cadrul proiectului

8. Managementul riscului

9. Managementul achiziţiilor 

Un proiect de succes necesita:

·         Abilitatea de a vedea in ansamblu

·         Descriere clare a modului in care va arata si va actiona proiectul ajuns la maturitate

·         Obiective clar definite

·         Sensul directiei pentru crestere/dezvoltare

·         Motivare

·         Baza luarii deciziilor, planificarii si a dezvoltarii activitatilor sa fie o viziune clara asupra starii pe care dorim sa o imbunatatim

 

In concluzie vizualizati-va “binele” pe care vreti sa-l obtineti si dezvoltati proiecte care sa va tranforme visele in realitate.

About Ana Zsok

In ultimii 14 de ani, am reusit sa-l implementez in viata mea personala si a firmei de consultanta si instruire pe care o conduc. Fiind Master in Managementul proiectelor si Consultant acreditat in Metoda BELBIN – Roluri in echipa, mi-as dori sa pot impartasi si la altii din experientele mele. Am dezvoltat si implementat peste 30 de proiecte, in domeniile specifice firmei, adica: Managementul resurselor umane, Management organizational, Planificara strategica comunitara si organziationala. Firma TEAM Consulting, pe care o coordonez este specializata si in furnizarea de servicii de formare profesionala si consultanta pentru dezvoltarea afacerilor. Cursurile pe care le furnizam sunt: Manager Proiect – autorizat CNFPA, Competente comune in management (Leadership. Comunciare, Rezolvarea problemelor, Lucrul in echipa), Scrierea proiectelor cu finantare europeana, Metode moderne de evaluare a personalului. Mi-ar face placere sa pot sa sprijin, potentialii beneficiari de finantari ai fondurilor europene.

3 thoughts on “Proiecte bune ..anul 2009 are!?”

 1. POP ONISOR spune:

  criza

 2. Florian Giulau spune:

  Buna,

  Detin o idee inovatoare cu privire la dotarea automobilelor de toate categoriile cu un nou sistem(dispozitiv)care dupa studiile mele nu exista inca.
  La acest sistem gandesc de aprox 4 ani,as fi dorit sa-l inregistrez,sa-l pun in practica dar,nesansa…,m-am hotarat sa cer ajutor,sa gasesc solutii de finantare,chiar si parteneri proiect(mai multe variante).
  Mentionez ca sistemul poate fi aplicat in mai multe feluri,de la cel mai simplu la unul complex(pt auto de lux).
  Astept variante,propuneri,solutii.
  Cu deosebit respect
  Florian Giulau

 3. POP ONISOR spune:

  LA MULTI ANI.Vreau sa incep un proiect si sa continui Proiecte bune in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.