Proiecte de 26 de milioane euro ale Primariei Satu Mare, admise pentru finantare de catre ADR Nord-Vest

Strategia de Dezvoltare a Municipiului Satu Mare si Planul de Mobilitate Urbana, ce prevad proiecte europene in valoare de aproape 27 de milioane de euro, au fost declarate “conforme si admisibile” de catre Agentia de Dezvoltare Regionala Nord Vest (ADR Nord Vest), a anuntat Primaria Satu Mare.

“Primaria Satu Mare a primit luni o veste excelenta: ADR Nord-Vest a considerat <conforme si admisibile> Strategia de Dezvoltare a Municipiului Satu Mare si Planul de Mobilitate Urbana Durabila. Practic, ADR Nord-Vest a aprobat astfel proiecte in valoare de 26,8 milioane de euro ale Primariei Satu Mare ce vor fi implementate in 2018-2020. Din fericire, Primaria Satu Mare a recuperat astfel anii pierduti in timpul fostului mandat in privinta pregatirii proiectelor finantate din fonduri europene“, precizeaza sursa citata.

Printre proiectele cuprinse in strategie se numara realizarea a doua pasarele pietonale si pentru biciclisti peste raul Somes, a inca doua pasarele pentru pietoni in intersectii aglomerate, a unor piste de biciclisti, asfaltarea unor strazi, achizitia de autobuze electrice sau hibride si modernizarea mai multor scoli.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.