Proiecte de inovare prin programul KIC InnoEnergy

energie_verde.jpg

KIC InnoEnergy e un program care aduce la un loc educatia, cercetarea si industria pentru a impulsiona energia sustenabila si inovatii in tehnologie in domeniu in Europa. 

Vor primi sprijin institutiile de cercetare, companiile si universitatile care doresc sa iasa pe piata cu produsele si serviciile create in domeniul energiei inovative sustenabile.

KIC-Inno-EnergyAstfel, se doreste sprijinirea ideilor inovative legate de aceste produse si servicii si lansarea lor pe piata intr-o forma comerciala. De aceea, organizatiile sunt sustinute pentru a intra in consortii public-private, cu ajutorul carora vor putea ajunge mai usor pe piata cu produsele /serviciile create.

KIC InnoEnergy este infiintat de catre European Institute of Innovation and Technology (EIT) impreuna cu alti 27 de parteneri. Cu ajutorul aceastui program veti primi protectia dorita in ceea ce priveste drepturile de prorietate intelectuala, veti primi expertiza relevanta din partea partenerilor implicati si ajutorul dorit pentru realizarea tuturor testelor necesare.

Organizatia Steinbeis din Germania poate face o consultanta si o evaluare a propunerilor de proiect inainte de a fi depuse in cadrul apelului KIC InnoEnergy. Atfel, pentru a primi un feedback legat de ideea dumneavoastra de proiect, trebuie sa completati formularul atasat. Prima evaluare pe care o va face Dr. Annette Hurst: [email protected].

Data limita de trimitere a formularului 12.11.2015.

In functie de feedback-ul primit de la Dna Hurst, pasul urmator va fi intalnirea in Cadrul Workshop-ului KIC InnoEnergy, care va fi organizat pe data de 30 noiembrie, la Craiova.

Apelul de proiecte se va deschide in ianuarie 2016 si va avea termen limita de depunere in aprilie 2016.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului

Ghidul programului KIC InnoEnergy

Sursa: Cip.kic-innoenergy.com
Finantator: European Institute of Innovation and Technology

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.