Proiectul “Start la Antreprenoriat in Nord-Est (S.A.N-E)” ofera sprijin pentru viitorii antreprenoridin regiunea de nord-est a tarii

SAN-E-Foto-comunicat.jpg

Proiectul „Start la Antreprenoriat in Nord-Est (S.A.N-E)” ofera sprijin pentru viitorii antreprenoridin regiunea de nord-est a tarii (judetele Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Vaslui si Bacau, mediul rural sau urban) in vederea dezvoltarii unor afaceri de succes. Cei ce vor sa profite de aceasta oportunitate se pot inscrie in proiect pentru a putea beneficia de o subventie de 138 000 de lei, cursuri in competente antreprenoriale, sprijin in realizarea planurilor de afaceri, precum si consiliere si monitorizare pentru implementareaafacerilor in cauza. Cu alte cuvinte, un sprijin gratuit de la A la Z pentru cei ce-si doresc propria afacere, dar nu dispun de banii, cunostintele si experienta necesare.

Proiectul este deja in derulare si incurajam toti antreprenorii motivati sa isi vada afacerea mult visata transformata in realitate, sa profite de aceasta oportunitate.

Pentru a afla conditiile deinscriere in proiect si, implicit, deaccesare aacestui sprijin, contactati:

Pentru Bacau si Neamt – Gabriela Lupu, tel.: 0744 526 714, e-mail: [email protected]
Pentru Iasi si Vaslui – Alexandra Anghel, tel.: 0720 700 703, e-mail: [email protected]
Pentru Suceava si Botosani – Robert Ciocan, tel.: 0720 700 705, e-mail: [email protected]

Detalii despre proiectul S.A.N-E sunt disponibilie si pe site-ul www.antreprenorinmoldova.ro si contul de facebook START la Antreprenoriat in N-E.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.