Propunere de parteneriat, Andaluzia, Spania, Clustere si orase inteligente/verzi, cladiri verzi/inteligente

oras_dezvoltare.jpg

Tecnopaisajes Consultores S.L., companie andaluziana activa din 1993 in domenii precum amenajarea teritoriului in contextul masurilor pentru orase inteligente, regenerarea urbana, mediu si agricultura, etc., este interesata sa participe – coordonator sau partener – la proiecte care se inscriu in urmatoarele domenii: orase inteligente, sustenabilitate, orase verzi, cladiri inteligente, mediu, etc.

Compania reuneste experti in domeniile precizate mai sus si isi orienteaza activitatea catre studii si proiecte. Peste 175 de proiecte de amenajare teritoriala, atat pentru sectorul public, cat si pentru cel privat, au fost dezvoltate in Europa, America, Africa si Asia.

Tecnopaisajes Consultores a dezvoltat un model durabil de amenajare teritoriala bazat pe respectul fata de mediu si integrarea peisagistica a tuturor elementelor care fac parte din aria respectiva.

Fisa de prezentare se regasest AICI.

Contact pentru detalii si manifestarea interesului: dl Jesus de Vicente, departament ceo, tel +34696428231, [email protected] tecnopaisajesconsultores.net, www.tecnopaisajesconsultores. net.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.