Propunere de parteneriat din Andaluzia in cadrul programului Justitie 2014-2020, politica antidrog

antidrog.jpg..jpg

Agentia pentru servicii sociale si dependenta din Andaluzia, Spania, cauta parteneri pentru un proiect ce urmeaza sa fie depus ca aplicatie la cererea programului Justitie “JUST-2016-AG-DRUGS – Supporting initiatives in the field of drugs policy” – Sprijin pentru initiative in domeniul politicii antidrog.

Agentia este o entitate publica a Ministerului Regional pentru Egalitate si Politici sociale din cadrul Guvernului andaluzian, iar activitarea sa este orientata spre 3 mari tematici: (1) atentia fata de dependenta si promovarea autonomiei personale, (2) atentia fata de droguri si incluziune, si (3) atentia sociala. Agentia, prin alte activitati pe care le desfasoara, produce si realizeaza transfer de cunostinte (studii, rapoarte, lucrari tehnice) privind utilizarea substantelor psihoactive si comportamentul dependent, in vederea facilitarii deciziilor si planificarilor din domeniu si al cresterii eficacitatii interventiilor. Mai multe detalii pe website.

Data limita pentru manifestarea interesului : 12 septembrie a.c.; data limita pentru depunerea aplicatiei: 18 octombrie 2016.

FIsa de prezentare a proiectului se regaseste in anexa.

Contact pentru manifestarea interesului: [email protected] juntadeandalucia.es.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.