Propunere de parteneriat din Anglia pentru programul Europa Creativa – subprogramul Cultura

parteneriat2.jpg

Consiliul Judetean Suffolk, Anglia, cauta parteneri europeni pentru un proiect de cooperare prin intermediul programului Europa creativa – subprogramul Cultura.

Proiectul isi propune sa dezvolte audienta publicului pentru serviciile de arhivare la nivel local, lucrand direct cu grupurile slab reprezentate in vederea co-producerii de materiale de relevanta si de interes pentru comunitatile locale.

Obiectivul proiectului : identificarea publicului tinta care este in prezent sub-reprezentat in utilizarea arhivelor locale si co-producerea continutului pentru a fi afisat in comunitatile locale, on-line si in locatiile “Suffolk record Office”. Scopul general este cresterea nivelului general scazut de sensibilizare a opiniei publice fata de serviciile oferite de un birou de arhiva si cresterea interesului pentru segmentele de populatie care le folosesc rar si care ar putea beneficia de pe urma lor.

Activitatile propuse: identificarea, recrutarea, formarea si dezvoltarea de activitati cu publicul sub-reprezentat prin “grupuri de dezvoltare a audientei” in diferite zone pentru a co-produce materiale despre zona lor locala. Grupuri tinta: vizitatorii cu mobilitate redusa, adultii cu dizabilitati de invatare, persoanele din grupuri etnice minoritare, tinerii cu varste intre 18-24 de ani, elevi, locuitori ai zonelor rurale defavorizate socio-economic. Partenerii in proiect pot alege propriile grupuri tinta, important fiind ca proiectul sa se adreseze grupurilor care acceseaza foarte rar sau deloc informatiile referitoare la patrimoniul local.

Data limita pentru manifestarea interesului: 13 septembrie 2016
 
Persoana de contact: Amy Rushton, Project Coordinator, +44 1473 264519, [email protected]

Mai multe informatii se regasesc in aceasta fisa.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.