POC: Solicitantii pe apelul „Atragerea de personal cu competente avansate din strainatate pentru consolidarea capacitatii CD – Sectiunea E” din 2015 pot sa-si incarce proiectul in MySMIS

apel.jpg

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a demarat procesul de reconstituire in sistemul informatic MySMIS2014+ a apelurilor aferente Programului Operational Competitivitate (POC 2014-2020) lansate in 2015.

Pentru POC 2014-2020 au fost lansate in 2015 in afara sistemului informatic 7 apeluri aferente Axei Prioritare 1 (Cercetare, dezvoltare tehnologica si inovare in sprijinul competitivitatii economice si dezvoltarii afacerilor) si un apel aferent Axei Prioritare 2 (Tehnologia Informatiei si Comunicatiei (TIC) pentru o economie digitala competitiva).

Pentru pastrarea pistei de audit in cadrul sistemului informatic MySMIS2014+ se vor lansa apeluri istorice/ reconstituite. Odata definite aceste apeluri, solicitantii din anul 2015 din cadrul acestor apeluri sunt invitati sa isi incarce cererea de finantare in sistem.Subliniem ca apelurile reconstituite se adreseaza strict solicitantilor din anul 2015. Autoritatea de Management pentru POC 2014-2020 impreuna cu Organismele Intermediare vor veni in sprijinul solicitantilor pentru suport in procesul de aducere in sistemul informatic a cererilor de finantare depuse.

Incepand cu data de 29.08.2016, ora 09.00, a fost lansat apelul reconstituit pentru pastrarea pistei de audit pentru POC/61/1/2/ Atragerea de personal cu competente avansate din strainatate pentru consolidarea capacitatii cercetare-dezvoltare – Sectiunea E.

Lansarea urmatoarelor apeluri reconstutuite/istorice va fi anuntata public de Ministerul Fondurilor Europene.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.