Propunere de parteneriat din Cipru, Erasmus+

Erasmus_tasta.jpg

Departamentul de Stiinte Sociale al Universitatii din Nicosia, Cipru, cauta parteneri pentru o propunere de proiect ce urmeaza sa fie depusa ca aplicatie la cererea Erasmus+, actiunea-cheie 2 “Cooperare pentru inovare si schimb de bune practici – parteneriate strategice in domeniul educatiei si formarii”.
 
Proiectul propune includerea la nivelul intregii scoli a politicilor si practicilor anti-discriminatorii si colaborarea dintre personalul din scoala, parinti, profesionisti din domeniu si elevi. In special, si tinand cont de Conventia privind drepturile copilului, proiectul va aborda necesitatea de a consolida relatia dintre copii, scoala, familie si comunitate, eliberandu-i pe cei mici de orice fel de violenta prin dezvoltarea unui mediu de ingrijire prietenos si social in scoli.

Titlul propunerii: “Enhance positive social capital for developing inclusive and safe school communities (Be SO CAring)”

Data limita pentru manifestarea interesului este 21 martie, iar data limita pentru depunerea aplicatiilor este 31 martie 2016.

Parteneri cautati: entitati cu experienta in incluziunea copiilor proveniti din minoritatile etnice, care activeaza in medii educationale cu probleme de agresiune si hartuire.

Mai multe detalii aici, persoana de contact pentru manifestarea interesului si detalii este Christos Panagiotopoulos, profesor asociat, University of Nicosia,+393467990025, +390755052666, [email protected]

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.