Propunere de parteneriat din Danemarca pentru programul Erasmus+

Erasmus_tasta.jpg

Regiunea Danemarca Centrala a lansat o cautare de parteneri pentru o propunere de proiect “Erasmus+”, parteneriate strategice, orientata spre tematica incluziunii sociale in orasele muticulturale.

Titlul propunerii: “Social inclusion through urban farming in multicultural cities”.
 
Parteneri cautati: intreprinderi sociale, organizatii, asociatii, centre de ocupare a fortei de munca, retele de integrare, fermieri din mediul urban sau altele categorii similare, care au o responsabilitate/activitate sociala sau de mediu de baza. Acestia ar trebui sa aiba una sau doua dintre urmatoarele competente:
-experienta de lucrul cu grupuri marginalizate, in special tineri si refugiati,
-experienta in agricultura urbana,
-fermierii din mediul urban ar trebui sa fi lucrat sau sa prezinte un interes in activitatea de incluziune sociala a cetatenilor marginalizati.

Proiectul vizeaza schimbul de bune practici privind o posibila combinare a muncii sociale cu agricultura urbana, in vederea dezvoltarii unui model european pentru incluziunea sociala, prin promovarea abordarilor de mediu durabile.

Data limita pentru manifestarea interesului: 18 decembrie 2016; o reuniune a partenerilor este prevazuta la 25 ianuarie 2017 (Bruxelles).

Fisa de prezentare se regaseste AICI.

Sursa: UNCJR
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.