Propunere de parteneriat din Franta pentru Erasmus+, tineret, voluntariat

tineri.jpg

«La Giraudière», organizatie non-guvernamentala din zona Bordeaux (Franta), cauta parteneri europeni pentru un proiect «Erasmus+» orientat spre mobilitate in randul tinerilor si serviciul de voluntariat in mediul rural. Scopul principal al asociatiei este sa ofere un loc in Franta in care oamenii de toate varstele, nationalitatile si mediile sociale sa aiba posibilitatea sa vina si sa invete despre limba, cultura si stilul de viata francez.

La Giraudière a fost, pana in prezent, gazda pentru grupuri si excursii scolare organizate de institutii de invatamant superior din Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.

Proiectul „Young Entrepreneurs Rejuvenate Rural France” propune reunirea unor voluntari din 4 tari participante la programul Erasmus+, tineri de peste 18 ani someri sau care abia au intrat pe piata muncii, care sa participe activ, in perioada 1 iunie -30 octombrie 2017, la descoperirea zonei de sud-vest a Frantei, in special a ariei rurale a satului Brossac, locul principal al implementarii acestei initiative.

Data limita pentru manifestarea interesului: 20 ianuarie 2017

Contact pentru detalii si manifestarea interesului: Paul Rice, [email protected], +33545986993, http://www.lagiraudiere.com/, Facebook: https://www.facebook.com/ LaGiraudierePage/, Twitter: https://twitter.com/ LaGiraudiere

Fisa de prezentare se regaseste AICI.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.