Propunere de parteneriat – societatea civila – NETS

italia.jpg

italiaCentrul lingvistic cultural “Le lingue nel mondo” (Regiunea Veneto, Italia), cauta parteneri pentru un proiect ce urmeaza a fi depus in cadrul programului “Europa pentru cetateni“, componenta 2 (Implicare democratica si participare civica), masura 3 (Societate civila activa).

Titlul proiectului: NETS – network of styles – The lifestyles in the civil society as a contexture of the same tissue

Scurta descriere: Stiluri de viata – notiune interpretata ca o interactiune intre lucruri, oameni, natura si lume. O culegere de opinii cu privire la cele mai comune stiluri de viata a unui teritoriu specific, subliniindu-le pe cele mai predominante si cele mai putin potrivite. Transpunerea in actiuni concrete a schimbarii de jos in sus. Noi practici care provin din actiunile oamenilor pentru de a implica schimbarea, atat a structurii cat si a conducerii la nivel politic. Culegerea opiniilor va implica diferite niveluri ale societatii: tineri si batrani, muncitori, profesori, politicieni. Fiecare partener identifica prin culegerea opiniilor si analiza datelor, specificitatea stilurilor de viata legate de un teritoriu specific.

Parteneri cautati: Asociatii din randul societatii civile si asociatii culturale, organizatii de invatamant, autoritati locale, etc.

Data limita: 1 septembrie 2014

Contact: Loriana Pison si Sonia Salvador – LINGUE NEL MONDO – [email protected]

Fisa de prezentare a proiectului propus se regaseste anexat. (click aici)

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.