Propunere fond pentru democratie prin proiecte care tin de buna guvernare

ING_proiecte.jpg

Stii deja ca in fiecare zi platesti foarte multi bani sub forma de taxe. ii platesti fara sa fii intrebat unde si cum vor fi folotiti. Stii deja ca o mare parte sunt folotiti ineficient sau deturnati. Pentru 1000 de lei pe care tu ii castigi in mana, cel putin 750 de lei te duc la sat …. sau altfel spus din fiecare ora muncita, minim 26 de minute muncesti pentru stat.

Ca noi toti, te intrebi probabil ce poti face tu pentru Romania in care sa vrei sa ramai fara sa simti ca faci un sacrificiu. Nu ar trebui sa te simti ca un erou pentru ca ai ales sa ramai in tara ta.

Noi iti propunem un Fond pentru democratie, in care sa contribui cu o suma lunara, atat cat iti permiti. Poate ta fie costul unei cafele sau costul unui weekend la munte, tu decizi.

Banii stransi vor sustine in mod transparent si participativ inovarea civica prin proiecte care tin de buna guvernare, educatie si participare civica si politica, echilibrul puterilor in stat, jurnalismul independent si combaterea manipularii presei si a “adevarurilor alternative”. Vom sustine in cea mai mare parte organizatii deja existente sau grupuri civice formate din oameni care au demonstrat in trecut ca nu stau deoparte.

Sursa: fondulpentrudemocratie.ro

Poți afla mai multe despre direcțiile în care va investi Fondul pentru Democrație în pagina de detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.