Provocarea Networking Like a Pro…

“Multumesc pentru ocazia oferita de a participa la intalnirea de networking, pentru informatiile oferite si pentru lucrurile invatate.

Pentru  mine a fost inedit, nu am mai participat la o intalnire cu atat de multi oameni si trebuie sa spun ca am iesit cam obosita din ea – dar o oboseala placuta, epuizata si totusi incarcata cu energie. Trebuie sa mai particip la intruniri de genul asta ca sa ma obisnuiesc cu maratonul intalnirilor in termen cat mai scurt!

 Te felicit pentru ceea ce faci si iti doresc succes pe mai departe.”  Alina SISIIAC

Contacte noi dar si revederi cu, colaboratori mai vechi a facut ca partea de networking liber sa fie una extrem de utila pentru cei care au venit din timp SAU macar la timp 🙂

“A fost un eveniment minunat, cu o structura bine gandita si cu rezultate impresionante. Felicitari pentru atmosfera creata si pentru atitudinea deschisa pe care ai imprimat-o multimii.

Multumesc” – Argentin Iordan

“A fost o intalnire benefica si astept cu interes urmatoarea sesiune.

A socializa si a avea oportunitatea de a cunoaste noi potentiali clienti sau parteneri de afaceri, in aceste vremuri, inseamna foarte mult cel putin pentru mine.” – Radu Rosca

“A fost prima mea participare de acest gen.
A fost o intalnire interactiva foarte placuta.
Am stabilit deja cateva contacte. Cand se mai organizeaza astfel de evenimente in Bucuresti ma puteti tine la curent. Voi putea veni si cu alte persoane interesate de acest gen de intalniri.”-
Monica Batir.

Impresiile cat si fotografiie care vorbesc de la sine pot continua.

Daca ai ratat acest eveniment nu pierde Conferinta Nationala de Networking ce o vom organiza anul acesta pe durata unei zile intregi de vineri, 22 Octombrie.

Mai multe foto:

About Ana-Maria Mihaila

Fondator Institutul European de Business Networking. Cu o experienta antreprenoriala insumata de peste 20 de ani intr-o societate cu o economie in continua schimbare si alti 7 ani in Marea Britanie – loc in care ne-am si cunoscut. In 2006, dupa training-uri de networking cu experti din UK si SUA am adus networking-ul profesionist in Romania, bazat pe recomandari. In 2010 am ridicat conceptul de business networking la un alt nivel, infiintand Institutul European de Business Networking dedicat antreprenorilor, managerilor, liber profesionistilor si chiar celor care doresc sa devina antreprenori la un moment dat. Consideram ca trei dintre cele mai importante elemente ale unui om de afaceri sunt timpul, relatiile si informatiile pe care le are. Tinand cont de aceste aspecte, am inceput sa dezvoltam conceptul de Business Networking in Bucuresti si mai apoi in Moldova, acest Sistem oferind scena perfecta oamenilor de afaceri in care sa se imbine informatia cu relatiile intr-un timp relativ scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.