“Reabilitarea si modernizarea constructiei existente pe teren in regim de inaltime S+P+2E, cu functiunea de camin batrani, inclusiv organizarea executiei lucrarilor” – centrul rezidential Amalia si sef Rabin Dr. Moses Rosen

regio.gif

proiectFederatia Comunitatilor Evreiesti din Romania are placerea sa anunte demararea proiectului de reabilitare a centrului rezidential Amalia si sef Rabin Dr. Moses Rosen, incepand cu data de 02.04.2013.

Prin proiect se vor organiza lucrari de reabilitare, modernizare si dotare a etajului II al centrului rezidential in vederea asigurarii unui grad ridicat de calitate a serviciilor sociale in cadrul caminului si cresterea numarului de locuri de cazare disponibile.

Proiectul Reabilitarea si modernizarea constructiei existente pe teren in regim de inaltime S+P+2E, cu functiunea de camin batrani, inclusiv organizarea executiei lucrarilor – centrul rezidential Amalia si sef Rabin Dr. Moses Rosen (cod SMIS 37587), finantat prin Programul Operational Regional este implementat de catre Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania si are o valoare totala de 3.997.569,81 lei, din care 2.968.419,47 lei reprezinta finantare nerambursabila.

Programul Operational Regional este implementat la nivel national de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Aministratiei Publice, in calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de catre ADR Bucuresti – Ilfov, organism intermediar al programului ce monitorizeaza implementarea acestui proiect.

Date contact beneficiar – str. Sfanta Vineri nr. 9-11, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel. 021.311.08.71, Fax 021.312.08.69

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu poziţia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

proiect-regio

Document anexat:
Comunicat de presa (PDF)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.