Reuniune de lucru a Comitetului Consultativ pentru dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii – 4 octombrie

ADR_Muntenia.jpg

Pe data de 04.10.2016, la ora 11.00, va avea loc la sediul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri din Calea Victoriei, nr. 152, Sector 1, Bucuresti, reuniunea Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea IMM(CCDIMM), avand ca principale teme proiectul de Hotarare de Guvern privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru IMM precum si propuneri de modificare si imbunatatire a procedurilor de implementare a programelor nationale pentru sprijinirea infiintarii si dezvoltarii IMM in anul 2017.

Conform Art. 3. alin (2) din regulamentul de organizare si functionare a CCDIMM “La ședințele Comitetului mai pot participa, cu acordul președintelui Comitetului, și invitați din mediul de afaceri sau societatea civilă, interesați de subiectele ce urmează a fi dezbătute.” In acest sens, pentru participarea celor care nu fac parte din componenta CCDIMM va rugam sa solicitati acordul scris al  Președintelui Comitetului la cabinetul domnului Secretar de Stat Claudiu Vrinceanu, fax 0212025300 sau la adresa de email: [email protected]

Procedurile programelor nationale 2016 pot fi consultate aici.

Documente utile:
Proiectul de Hotarare de Guvern privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru IMM

De asemenea, cei de la Ministerul Mediului vor consulta membrii CCDIMM in domeniul achizitiilor publice verzi in Romania. Materialele prezentate de catre Ministerul Mediului si ANAP se regasesc atasate mai jos:

Documente utile:
Descarca Componenta CCDIMM
Descarca agenda
Descarca document MMAP
Descarca Chestionar propus MMAP

Sursa: AIPPIMM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.