Revitalizarea brandului Transilvania in contextul transpunerii SUERD

cio-suerd~ Sesiune Practica de Formare pentru Experti SUERD ~

In urma recentei reuniuni anuale a Forumului National al Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii – SUERD la nivel ministerial, precum si a adoptarii deciziei Comisiei Europene privind finantarea proiectelor cu impact dunarean prin axa “Danubius” din cadrul Programului de Cooperare Teritoriala, perioada imediat urmatoare trebuie consacrata formarii consortiilor parteneriale si pregatirii din timp a proiectelor ce vizeaza implementarea SUERD, ce se aplica integrativ, pentru 14 State membre si ne-membre UE si este adecvata tuturor celor 8 regiuni actuale de dezvoltare ale tarii.

Strategia in cauza vizeaza relansarea economica si sociala a macroregiunii in baza unui pachet financiar complex din surse UE combinate, dar si prin sansa incheierii unor coalitii/parteneriate de succes pentru investitii majore in toate marile domenii: cercetare-inovare, infrastructura, mediu-energie, turism, patrimoniu cultural, reforma institutionala.

In acest sens, prin parteneriatul cu Academia Romana, Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca si Organizatia pentru Dezvoltarea Afacerilor in Societate, Catedra Internationala Onorifica in sprijinul Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii – platforma pan-europeana flexibila de formare alternativa, promovare si lobby pro-dunarean – organizeaza Colocviul Regional si Sesiunea Practica de Formare “Revitalizarea brandului Transilvania in contextul transpunerii Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD)”. Evenimentul se va desfasura la Sala de Conferinte din incinta Universitas Student House (Parcul Sportiv “Iuliu Hategan”), in perioada de 14 – 15 iunie 2013.

Participantii la Sesiunea de Formare SUERD vor lua parte in echipa la un exercitiu complex de planificare strategica integrata, in vederea maririi sanselor de avizare favorabila a cel putin 1-2 proiecte majore, vitale pentru Transilvania. Participantii primesc, in urma unei evaluari practice finale, Certificat de Absolvire – “Modul Introductiv de Formare pentru Experti SUERD”, cu anexa detaliata a temelor abordate, eliberat in co-tutela de catre Universitatea Babes Bolyai si Catedra Internationala Onorifica SUERD, in parteneriat cu Centrul de Biodiversitate “David Davidescu” al Academiei Romane.

Partener Media Asociat: Agentia Nationala de Presa – AGERPRES.

Parteneri Media Permanenti: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, ZiarulAlb.ro, Comunicatii Mobile, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro, ComunicateMedia.ro, Early Warning Support – “EU-RO Clearing Funds”.

Informatii detaliate pot fi consultate pe site-ul www.houseofeurope.ro/SUERD/Cluj.html sau solicitate la adresa de e-mail:[email protected] sau tel./fax: 021.230.49.97.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.