Rezerva-ti din timp un loc la trainingul TenStep PMP Exam Prep din 14 – 18 aprilie

Vrei sa obtii cea mai prestigioasa certificare internationala in Management de Proiect? TenStep Romania te ajuta sa te pregatesti intensiv pentru a sustine examenul de certificare Project Management Professional (PMP), administrat de catre cea mai mare asociatie profesionala internationala in Management de Proiect, Project Management Institute (PMI).

Trainingul TenStep PMP Exam Prep este primul program de acest gen din Romania, fiind abilitat de catre PMI spre a fi furnizat catre public inca din 2004. Trainingul si Certificatul de Participare eliberat TenStep la finalul cursului sunt recunoscute pe plan global prin abilitarea Registered Education Provider (R.E.P.) acordata de catre PMI furnizorilor de servicii de instruire care intrunesc standardele de calitate ale institutiei.   

Trainingul se adreseaza managerilor de proiect si membrilor echipelor de proiect interesati sa obtina certificarea PMP si sa isi construiasca o cariera in acest domeniu.

Cea de a treia sesiune din acest an a trainingului TenStep PMP Exam Prep se va organiza in Bucuresti, in perioada 14-18 aprilie 2008. Inregistrarea din timp la acest training beneficiaza de o reducere de 100 EUR din pretul de lista si trebuie realizata integral pana la 29 februarie 2008. Inscrierea completa inseamna atat semnarea contractului cat si efectuarea platii pana la data specificata.

Pretul de lista al programul este de 750 EURO + TVA, inscrierile realizandu-se prin e-mail, la adresa [email protected] sau telefonic la numarul 021.320.12.04. Termenul limita final pentru inscrieri este vineri, 14 martie 2008.

Programul TenStep PMP Exam Prep cuprinde 35 de ore de training intensiv, distribuite pe durata a 5 zile, si acopera cele 9 domenii de cunostiinte incluse in PMBOK Guide, Third Edition, care este inclus in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului. Pentru detalii suplimentare legate de acest program de training va rugam sa consultati brosura de training.

Participarea in cadrul acestui program va fi atestata la final prin TenStep Training Certificate, act necesar cursantilor pentru a dovedi indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI pentru sustinerea examenului de certificare PMP®. Certificatele de participare la trainingurile TenStep sunt valabile pe plan international si dovedesc conformitatea programelor TenStep cu standardul PMBOK® Guide Third Edition.

Intreg portofoliul de programe de instruire livrate de catre TenStep este recunoscut de catre Project Management Institute (PMI), TenStep fiind primul furnizor de training din Romania abilitat, inca din 2004, drept Registered Education Provider (R.E.P.).

Aceasta abilitare asigura indeplinirea celor mai ridicate standarde internationale de livrare a programelor de training in Managementul Proiectelor si confirma profesionalismul instructorilor si consultantilor nostri.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, Georgia si cu birouri in alte 19 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office (PMO).

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati www.TenStep.ro.

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 15 februarie 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.