Rezultatele ultimei sesiuni de atestare organizata de AMCOR

poza-Atestare-Nationala.jpg

poza Atestare NationalaAcces Project Investment, CBC Romania, PFA Jurge Liana-Claudia – noile firme de consultanta in management atestate de catre AMCOR

Asociatia Consultantilor in Management din Romania (AMCOR) a organizat pe 29 martie 2013 o noua sesiune de atestare/reatestare a firmelor membre. Sesiunea s-a desfasurat la sediul Asociatiei, din Bucuresti.

Pentru sesiunea de atestare/reatestare nationala din septembrie s-au inscris 5 firme de consultanta in management, 2 pentru reatestare si 3 pentru atestarea nationala.

In prezent, 80 din cele 93 firme membre au trecut prin procesul de atestare/reatestare nationala organizat de catre AMCOR. Situatia exacta a membrilor este disponibila on-line la http://www.amcor.ro/menu/Atestare-naional.html.

AMCOR este singura asociatie profesionala a firmelor de consultanta din Romania care deruleaza, de mai bine de 10 ani, o procedura de atestare profesionala a entitatilor juridice membre. Procedura de atestare/reatestare este organizata dupa modelul promovat la nivelul pietei europene de consultanta si are ca obiectiv dezvoltarea profesionalismului pe piata din Romania.

Modelul de atestare (creat dupa standardele Federatiei Europene a Asociatiilor din Consultanta) este unul riguros, construit pe trei paliere: cel al eticii, cel al logisticii si cel al know-how-ului detinut de firma candidata. Aceasta sesiune de atestare/reatestare se adreseaza exclusiv membrilor AMCOR si reprezinta un mijloc prin care asociatia le ofera membrilor sai valoarea adaugata necesara pentru a face o diferenta in consolidarea pietei emergente din Romania.

“Procedura de Atestare Nationala a fost dezvoltata pe de o parte pentru a satisface dorinta clientilor de diferentiere a firmelor de consultanta in management care activeaza pe piata de business din Romania, iar pe de alta parte, Amcor dorea sa fie mai selectiva in ceea ce priveste calitatea firmelor membre (atestand doar firmele care pot dovedi activitatea si proiectele efectuate in domeniul consultantei in management)” a declarat dl. Norbert Hoeckl, membru al comisiei de atestare nationala AMCOR.

In urma sesiunii de atestare, 3 firme de consultanta in management au fost atestate national (Acces Project Investment, CBC Romania,PFA Jurge Liana Claudia,) si 2 firme au fost reatestate national (Svasta ICG RO si Remon Group).

“Procedura de Atestare Nationala din data de 29.03.2013 s-a desfasurat in conditii optime  de profesionalism, membrii comisiei de evaluare avand aprecieri favorabile cu privire la experienta si activitatea expusa. Au fost mentionate si cateva recomandari amicale pentru imbunatatirea serviciilor prestate, fapt apreciat avand in vedere constanta preocupare a firmei noastre pentru promovarea serviciilor de calitate” a declarat dl. Bogdan Ghinet reprezentantul companiei Acces Project Investment.

Sesiunile de atestare/reatestare nationala organizate de AMCOR contribuie la dezvoltarea unui climat profesional si etic pe piata de consultanta in management din Romania.

Finantare.ro este partener AMCOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.