Romania-Serbia 2014-2020: Ghidul solicitantului a fost publicat spre consultare

ghid2.jpg

consultareA fost publicat, spre consultare, Ghidul solicitantului aferent primului apel pentru propuneri de proiecte din cadrul Programului Interreg IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Serbia.

Astfel, toti cei interesati pot trimite comentariile, pana la data de 30 iulie 2015, pe adresa de e-mail: [email protected].

Aria eligibila este constituita din judetele Timis, Caras Severin si Mehedinti (din Romania) si districtele Severno Banatski, Srednje Banatski, Južno Banatski, Braničevski, Borski, Podunavski (din Republica Serbia).

Bugetul total alocat programului este de 88.124.999 euro, din care 74.906.248 euro reprezinta finantare nerambursabila din fondurile Uniunii Europene.

Programul este structurat pe 4 axe prioritare: promovarea ocuparii fortei de munca si serviciilor pentru o crestere favorabila incluziunii – 18 milioane de euro, protectia mediului si managementul riscurilor – 21 milioane de euro, mobilitate si accesibilitate sustenabila – 21 milioane de euro si atractivitate pentru turism sustenabil – 18 milioane de euro.

Primul apel pentru propuneri de proiecte va fi lansat in cea de-a doua jumatate a anului 2015.

Ghidul programului Romania-Serbia – spre consultare

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.