Romanii cauta alternative la fondurile europene la conferinta Finantare.ro!

Avand in vedere situatia din ce in ce mai incerta a fondurilor europene, oamenii de afaceri romani iau taurul de coarne analizeaza oportunitatile, riscurile si cauta alte tipuri de surse de finantare pentru dezvoltarea afacerilor.

Astfel, maine, joi 29 noiembrie, incepand cu ora 09:00, la Hotel Golden Tulip Ana Dome (cart. Zorilor) va avea loc Conferinta Finantare.ro, care va reuni peste 150 participanti antreprenori, reprezentanti ai IMM-urilor, APL-urilor si ONG-urilor, ai firmelor de consultanta si firmelor de management de proiect, manageri de proiect, detinatori de proiecte in derulare sau persoane interesate sa isi dezvolte o afacere cu fonduri private si toti cei pentru care subiectele analizate in cadrul evenimentului prezinta un real interes. Conferinta este organizata de catre Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii si Asociatia JCI Cluj.

Structura conferintei, cu 3 dezbateri centrale si 4 workshop-uri, incurajeaza implicarea activa a publicului prin sustinerea opiniilor proprii si adresarea de intrebari cu privire la urmatoarele subiecte:

I Cat de accesibile sunt finantarile din surse private ca alternativa la fondurile europene?
II Care sunt principalele provocari pe parcursul implementarii proiectelor cu finantare europeana?
III Ce tehnici si instrumente de management de proiect te pot ajuta atunci cand pregatesti o investitie?

PROGRAMUL INTEGRAL AICI: http://cluj2012.finantare.ro/program/.

In randul speakerilor vor fi prezenti: Ioana Bandici – Manager de proiect si trainer in managementul proiectelor; Simona Bonghez – Ph.D. Consultant si trainer in Managementul Proiectelor; Catalin-Teodor Dogaru – Trainer, consultant si managing partner la Total Smart Projects; Marian Dobrila – Vicepresedinte al ACRAFE; Mircea Mihai – Partener fondator la EXELO, partenerul Global Knowledge in Romania; Cristian Paun – Director Executiv in cadrul Societatii Romane de Economie; Radu Nechita – Conferentiar Doctor in cadrul Facultatii de Studii Europene, Universitatea Babes-Bolyai; Antoniu Poienaru – blogger Finantare.ro si fost Consilier la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA); Andrei Radulescu – Senior Investment Analyst SSIF BROKER; Paul Savin – CEO KONSENT; Ionel Timisan – blogger managementul-proiectelor.ro, Marius Alexa – CEO Arhipelago.

Cristian Paun, prezent in calitate de speaker la editiile anterioare de la Iasi ale evenimentului, intrebat fiind de ce considera utila participarea la Conferinta Finantare.ro, a declarat: “…astfel de intalniri produc relatiile si conexiunile necesare in orice economie. Expertiza pe care o avem poate fi folositoare altora dupa cum si expertiza altora poate fi la fel de utila pentru noi. Schimbul de contacte poate produce ulterior o sumedenie de lucruri bune. Comunitatea pe care incearca sa o dezvolte aceasta conferinta este una aparte si apropiata de pregatirea academica pe care o am. Oriunde in lume au loc astfel de manifestari si niciodata nu au facut rau. Dimpotriva, au dat o mana de ajutor si au oferit noi perspective pentru toti cei interesati cu adevarat de economia care conteaza. Va incurajez sa continuati cel putin in ritmul si cu energia de pana acum. Schimbarea vine in primul rand (daca nu exclusiv) de la initiative private de acest gen.

Andrei Radulescu, senior investment analyst al companiei de intermediere financiara SSIF Broker, isi va lansa la Cluj cartea “Marea recesiune. De la economia mondiala la economia nationala”, la conferinta “Finantare.ro“, pe 29 noiembrie, organizata de APEC si JCI Cluj de la hotelul Golden Tulip Ana Dome .

La Conferinta Finantare.ro de la Cluj-Napoca se vor afla in public si reprezentanti ai companiilor care au decis ca merita sa investeasca in sustinerea acestui demers, optand pentru calitatea de Partener sau Sponsor: Spider Management Technologies Romania, Toyota Romania, Total Smart Projects, ACRAFE, For Best Consulting, Konsent, EXELO, JCI Cluj, Hotel Golden Tulip Ana Dome, Exelo, TSM (Today Software Magazine), Polirom, EXONIA, vinuri Gramma, RFI Romania, Fundatia Post – Privatizare (FPP), Startups.ro, VentureConnect, Radio Lynx, I Love Cluj, Evenimente in Cluj, Welcome2Cluj, EconomiaOnline.ro.

Participarea la Conferinta Finantare.ro se face pe baza de bilete.

Informatii suplimentare va pot fi oferite de catre managerul regional al proiectului Ioana Sfarlea 0762248181, sau prin e-mail: [email protected].

Editiile anterioare ale Conferintei Finantare.ro au reunit la Iasi si Bucuresti in jur de 500 de participanti din diferite orase si localitati din tara. Programul a fost structurat in dezbateri, workshopuri si prezentari sustinute de peste 80 de speakeri, fiind marcat de momente speciale precum: 2 lansari de carte (“Networking – Un ghid de supravietuire pentru profesionisti”, semnata de Filipe Carrera, respectiv “Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri” de Marius Ghenea), lansarea comunitatii online a managerilor de proiect, lansarea unei reviste online de economie si numeroase premii oferite participantilor. Conferintele Finantare.ro au fost realizate cu sprijinul a peste 50 de parteneri si sponsori si a unui numar aproximativ de 65 de parteneri media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.