S-a lansat consultarea publica pentru evaluarea intermediara a programului Europa pentru cetateni 2014-2020

ghid-consultare.jpg

Comisia Europeana a lansat consultarea publica pentru evaluarea intermediara a programului Europa pentru cetateni 2014-2020. Aceasta este prezentata pe pagina Comisiei Europene, la sectiunea Your Voice in Europe si pe pagina Directiei Generale Migratie si Afaceri Interne.

Scopul acestei consultari este de a colecta puncte de vedere si opinii cu privire la rezultatele si impactul activitatilor si proiectelor cofinantate prin programul Europa pentru cetateni intre 2014 si 2016, precum si pentru a le evalua relevanta, eficacitatea, eficienta, coerenta si valoarea adaugata europeana.

Contributiile sunt asteptate sa vina de la beneficiarii de granturi pentru actiune si de granturi operationale, de la solicitantii care nu au avut succes, de la participantii la “grupul de dialog civil”, de la organizatiile societatii civile din afara programului Epc etc.

Va invitam sa  contribuiti la aceasta consultare publica prin completarea chestionarului on-line.

Pentru o intelegere  cat mai exacta a consultarii, respondentii sunt sfatuiti sa  consulte inainte documentele background  document si  roadmap  (pe pagina https://ec.europa.eu/home-affairs/content/public-consultation-mid-term-evaluation-europe-citizens-programme-2014-2020_en).

Consultarea publica este deschisa in perioada 9  ianuarie – 10 aprilie 2017.

Sursa: Europa pentru cetateni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.