S-a lansat prima editie a Catalogului Agentii Imobiliar.ro

Catalog_Agentii_Imobiliar.jpg

Catalog_Agentii_ImobiliarImobiliar.ro lanseaza Catalogul Agentii Imobiliar.ro, un serviciu gratuit, reprezentand o baza de date ce reuneste firmele / agentiile imobiliare si consultantii din domeniu, din Romania!

Catalogul Agentii Imobiliar.ro ofera cele mai structurate informatii despre agentiile imobiliare din zona in care locuiesti. Este destinat atat  clientilor – persoanele care vor sa inchirieze/cumpere/vanda, cat  si  firmelor si persoanelor fizice autorizate care au competentele necesare pentru a oferi sprijinul lor in acest sens.

“Pentru fiecare agentie in parte sunt oferite informatii privind activitatea acesteia si date de contact, pentru ca cei interesati sa poata alege agentia pe care o considera potrivita pentru nevoile sale si sa o poata contacta”, a declarat Carmen Buburuz, Marketing Specialist in cadrul Arhipelago.

Catalogul Agentii Imobiliar.ro este singurul de acest gen din tara, fiind disponibil atat pentru vizualizare, cat si pentru descarcare in varianta pdf, aici.

Catalogul va fi actualizat permanent, oferind cele mai complete informatii despre companiile imobiliare de pe piata, cu urmatoarele editii urmand sa acopere toate judetele tarii.

Imobiliar.ro se orienteaza catre clienti, prin prezentul Catalog oferind clientului un instrument benefic pentru a gasi cea mai buna cale de a pune in valoare bunul sau de a gasi cea mai buna oferta.

Catalogul Agentii Imobiliar.ro este un seviciu oferit de site-ul Imobiliar.ro, component al retelei Arhipelago.

Sunteti o firma / agentie imobiliara sau o persoana fizica autorizata, un consultant in domeniu?

Inscrieti-va aici in Catalogul Agentii Imobiliar.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.