Sansa pentru mici firme romanesti: 2 milioane euro, premii totale in acceleratorul de afaceri european RobotUnion 2018

RobotUnion.jpg

Firmele mici si mijlocii din Romania care activeaza in domenii de tehnologie inalta se pot inscrie in selectia pentru acceleratorul de afaceri RobotUnion, in care sunt puse la bataie fonduri totale de 2 milioane de euro in cash si servicii pentru afaceri, destinate companiilor inregistrate in Uniunea Europeana. IMM-urile au un termen strict de inscriere online in acceleratorul european.

Potrivit organizatorilor, inscrierile la acceleratorul de afaceri RobotUnion se fac, pe site-ul oficial, AICI, pana marti, 3 iulie 2018, ora 13.00, ora Europei Centrale (CET).

RobotUnion cauta firme de tehnologie foarte scalabile, cu potentialul de a mobiliza runde de finantare seed si serie A. Firmele trebuie sa fie de robotica si sa intentioneze sa dezvolte tehnologii noi si sisteme cu aplicabilitate in:

  • Fabricare
  • Sanatate
  • Infrastructuri civile
  • Agrifood
  • Open Disruptive Innovation (aici pot aplica firmele care nu se potrovesc in niciunul din domeniile de mai sus).
  • In urma inscrierilor, vor fi selectate 20 de IMM-uri.

Firmele care vor ajunge la finalul procesului de accelerare vor fi finantare cu pana la 223.000 de euro fiecare, in servicii de accelerare si cash, fara sa li se opreasca din partile sociale (equity free), sustine RobotUnion.

Programul de accelerare va dura 12 luni si va avea 3 etape principale:

Cele 20 de companii selectate vor primi in valoare de 3.800 euro fiecare in serrvicii gratuite si cash, in prima faza.
Cele mai bune 10 dintre aceste firme vor intra in programul de accelerare a produselor si vor primi pana la 120 000 de euro fiecare, in capitaluri proprii, fara sa cedeze parti sociale. In cele din urma, cele mai bune 4 IMM-uri vor mai primi pana la 100.000 de euro fiecare.

Sursa: Startupcafe.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top