“Saptamana Europeana a Regiunilor si Oraselor” 2017 (EWRC) – deschiderea inregistrarilor pentru participare la seminarii si conferinte

euro_UE.jpg

Comisia Europeana a deschis inscrierile online pentru participarea la „Saptamana Europeana a Regiunilor si Oraselor”(EWRC), eveniment care se va desfasura la Bruxelles in perioada 9 – 12 octombrie 2017. Pentru inscrieri si detalii privind dezbaterile si conferintele celor 28 de parteneriate regionale organizate de 170 regiuni si orase, 19 ateliere de lucru din cadrul „Meeting Place” (Comitetul Regiunilor si partenerii sai, retele si asociatii, universitati) si seminariile organizate de Comisia Europeana, este accesibil urmatorul link: http://ec.europa.eu/regional_ policy/regions-and-cities/ 2017/index.cfm

Conferintele si seminariile editiei 2017 se vor desfasura sub titlul generic: „Regiunile si orasele lucreaza pentru un viitor mai bun”.

In programul din acest an, pentru cei care doresc sa participe si se deplaseaza la Bruxelles, se regaseste 2 seminarii in care sunt implicate 2 consilii judetene, respectiv: seminarul “Go local! – Best practices on sustainable food policy at local level”,cod 11A65, 11 octombrie, 9.00-10.45, CJ Harghita, si seminarul „Food and gastronomy as innovation drivers for more resilient regions”, cod 11A98, 11 octombrie, 14.00-17.00, CJ Sibiu.

Inregistrarile pentru participare sunt posibile DOAR on-line, nu se accepta inscrierea pe loc si nici participarea la evenimente pentru care nu s-a individualizat inscrierea. Aplicarea pentru un anumit seminar nu implica automat si confirmarea participarii, raspunsul organizatorilor este trimis ulterior. Inregistrarea in grup NU este posibila si nici folosirea aceleasi adrese de email.
Participarea la seminarii si conferinte este gratuita, dar costurile deplasarii la Bruxelles nu sunt acoperite de organizatori.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.