Scoala Banilor Europeni prefatata de emisiunea TV “Antreprenor”

ANTREPRENOR: amfitrion special al Scolii Banilor Europeni

In editia de marti, 23 februarie orele 17.30, emisiunea “Antreprenor” (difuzata de postul Money Channel TV) va prezenta publicului initiativa “SCOALA BANILOR EUROPENI”, un proiect non-guvernmental de informare, consiliere si training realizat sub egida Platformei de Actiune si Interventie Rapida „EU-RO Clearing Funds” pentru sprijinirea absorbtiei Fondurilor Europene de catre Fundatia EUROLINK – House of Europe (HouseofEurope.ro) in cooperare cu Knowledge Management Institute, fondat pe plan international la Washington D.C. – sucursala Romania (Knomacons.ro; kminstitute.org).

Reamintim aici ca proiectul se bucura de amabila sustinere a AIPPIMM – Agentia pentru Implementarea Programelor si Proiectelor pentru IMM a Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si CRFB – Centrul Regional de Formare pentru Administratia Publica – Bucuresti din cadrul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. Participantii la reuniunile desfasurate sub emblema “SCOALA BANILOR EUROPENI” au beneficiat si vor continua sa beneficieze de o informare actualizata, direct de la sursa, asupra oportunitatilor cele mai fierbinti si mai atractive de finantare europeana si nationala la pachet cu formarea si certificarea internationala a absolventilor ca specialisti in Managementul Cunoasterii (Knowledge Management Specialist) pentru integrarea lor mai competitiva si rapida in echipele de management ale investitiilor in curs sau imediat urmatoare. In mod special, urmatoarea din 25-26 februarie 2010 a Scolii Banilor Europeni ii va avea drept invitati de onoare pe consultantii si coordonatorii CRENoS (Prof. Univ. Dr. Stefano USAI si Prof. Univ. Dr. Marco CAREDDA), Consorzio Latte din Italia (Dl Toto MELONI) si ai Retelei Internationale OpenMed (Grupul de Cooperare si Dezvoltare in Bazinul Marii Mediteraneene – Dl Emanuele CABRAS), finantata de Comisia Europeana.

Precizam ca emisiunea „ANTREPRENOR” (Antreprenor.net) a devenit deja pentru comunitatea managerilor si oamenilor de afaceri din Romania, mai ales a tinerilor intreprinzatori care isi deschid noi firme sau linii de activitate, unul dintre cele mai populare programe ale postului Money Channel. Dupa cum pasionatii emisiunii cunosc deja, in cadrul acesteia, oamenii de succes din toate domeniile deschid cutia cu secretele profesionale si spun cum au intrat in afaceri, care au fost cele mai grele incercari prin care au trecut, ce modele i-au inspirat, ce oportunitati i-au motivat si cu ce bani i-au finantat. Realizatorul emisiunii este jurnalista Luiza Gireada.

Pentru persoanele interesate sa consulte detalii suplimentare, precizam ca a fost recent activata o sectiune de informare si schimb de cunostinte si bune practici in cadrul Knowledge Management Community (KMC) pe site-ul www.StructuralFunds.ro, iar agenda si beneficiile participarii la evenimentul “Scoala Banilor Europeni” pot fi consultate, de asemenea, la sectiunea „Noutati” a paginii web mentionate. Partenerii Media ai programului sunt: CalendarEvenimente.ro, Tribuna Economica, NewsChannel.ro, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, PRwave.ro, Finantare.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, GhiseulBancar.ro, Comunicatii Mobile, ComunicateMedia.ro, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support – “EU-RO Clearing Funds”.

Pentru conformitate,
EUROLINK-House of Europe
c/o Platforma EU-RO Clearing Funds

About Sever Avram

Sever AVRAM - coordonator general - Platforma de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile in favoarea stimularii absorbtiei Fondurilor Europene "EU-RO Clearing Funds". A lucrat ca si consilier de afaceri publice pentru Comisia Europeana in Romania si a contribuit la elaborarea capitolului de politici sociale si dezvoltarea resurselor umane din cadrul Planului national de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana. Incepand cu anul 1996,  a activat ca si consultant si/sau trainer in domeniul institutiilor si fondurilor UE, al comunicarii, relatiilor publice si lobby-ului in cadrul a numeroase proiecte europene finantate direct de Comisia Europeana de la Bruxelles,  Departamentul de Stat al SUA, Open Society Institute, precum si de mari finantatori privati internationali sau autohtoni. In urma unui proiect PHARE pe care l-a coordonat, incepand cu anul 2004, se ocupa de organizarea sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro) a “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania” si a altor evenimente pentru mediul de afaceri. Din anul 2006, a avut initiative speciale legate de absorbtia fondurilor UE, incepand cu saloanele regionale si scolile de vara de la Constantza si Baile Sovata pana la cele doua editii deja desfasurate  ale Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor UE (Bucuresti, in 2007 si 2008). Coordoneaza activitatea de consultanta pe proiecte a CPS (Consortiul Parteneritului Strategic) si a Atelierului Interactiv de Idei, Proiecte si Investitii Inovative (www.StructuralFunds.ro).  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.