PMI_Summer_SchoolUn PM Agile prinde un pestisor de aur. Cand se pregatea sa-l transeze, pestisorul incepe sa vorbeasca: „Draga PM Agile, daca imi dai drumul, iti voi indeplini 3 dorinte„. Suparat, PM-ul Agile pune mana pe un satar si harst! transeaza pestisorul. Si apoi satisfacut, isi spune ca pentru sine: „Am mai scapat de unul care realizeaza totul in doar 3 sprinturi!

La un alt moment, un PMP prinde un alt pestisor de aur. La fel, pregatit sa l gateasca, aude cum pestisorul ii spune: „Draga PMP, daca imi dai drumul, iti voi indeplini 3 dorinte.

PMP-ul nostru arunca pestisorul in oala de pe foc si, suparat, isi spune pentru sine: „Tripla constrangere nu mai e la moda de ceva vreme…

Voi ce ati face daca ati prinde pestisorul de aur? Pana sa va hotarati, noi va pregatim cadrul sa-l puteti prinde.

Intr-un decor mirific in Delta Dunarii, PMI ROMANIA Chapter organizeaza a doua editie a va Scolii de PM.

In perioada 06-09 septembrie, invitam sa arbitram si chiar sa ne implicam intr-o dezbatere: „Agile PM vs. Traditional PM„.

Invitatul de onoare, care va deschide aceasta infruntare, va fi Silvana Wasitova, PMI-ACP, Senior Consultant, Scrum & Agile Coach. Ea va aduce in scena anii de experienta ca Agile Coach, certificarile SCRUM si nenumaratele abilitati dobandite de-a lungul carierei in domeniul managementul de proiect.

Oponentul promotor al „raditionalului” va fi Narciss Popescu, PMP, Trainer la PM Access. Narciss se va baza pe „arme” dobandite in cei 10 ani de managementul proiectelor si cei 6 ca trainer in domeniu. La nevoie, va putea „chema in ajutor” pe cei peste 800 de studenti pregatiti pe parcursul a 1600 de ore.

Scoala de Vara PMI 2012 se va desfasura intr-un scenariu deosebit, pe bratul Sfantu Gheorghe, in apropiere de Uzlina. Inscrie-te ACUM!

Program:

  • 06.09.2012: Sosire
  • 07.09.2012: 09.00 – 13.00 – PM Agile – Silvana Wasitova
  • 14.00 – 18.00 – PM Traditional – Narciss Popescu
  • 08.09.2012: „The New Project Manager” (Agile versus Traditional)
  • 09.09.2012: Perfecting „The New Project Manager” with Soft Skills

Taxa de participare pentru membri este de 1.750 RON.

Taxa de participare pentru non-membri este de 2.400 RON.

Va asteptam cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top