Scoala de Vara PMI Romania

pmi_2012Hai la scoala, in Delta Dunarii!

Un PM Agile prinde un pestisor de aur. Cand se pregatea sa-l transeze, pestisorul incepe sa vorbeasca – “Draga PM Agile, daca imi dai drumul, iti voi indeplini 3 dorinte“. Suparat, PM-ul Agile pune mana pe un satar si harst! transeaza pestisorul. Si apoi satisfacut, isi spune ca pentru sine: “Am mai scapat de unul care realizeaza totul in doar 3 sprinturi!“.

La un alt moment, un PMP prinde un alt pestisor de aur. La fel, pregatit sa-l gateasca, aude cum pestisorul ii spune: “Draga PMP, daca imi dai drumul, iti voi indeplini 3 dorinte“. PMP-ul nostru arunca pestisorul in oala de pe foc si, suparat, isi spune pentru sine: “Tripla constrangere nu mai e la moda de ceva vreme“.

Voi ce ati face daca ati prinde pestisorul de aur? Pana sa va hotarati, noi va pregatim cadrul sa-l puteti prinde.

In perioada 20-23 septembrie, PMI Romania Chapter organizeaza cea de-a doua editie a Scolii de PM, intr-un cadru natural unic oferit de Delta Dunarii. Tema Scolii de Vara PMI 2012 este “Agile PM vs Traditional PM“. Va invitam sa arbitram si chiar sa ne implicam in dezbaterea, ce se anunta a fi foarte animata.

Editia de anul acesta are ca obiective perfectionarea in randul participantilor a cunostintelor de managementul proiectului, atat traditional, cat si Agile, dar si dezvoltarea de abililitati interpersonale, totul intr-un decor pitoresc si relaxant.

Vor avea loc workshop-uri interactive pe teme de actualitate, moderate de speakeri cu o vasta experienta in managementul de proiect, la fel ca si traininguri inovatoare ce urmaresc dezvoltarea soft skill-urilor, atat de necesare unui manager de proiect.

Invitatul de onoare care va deschide seria dezbaterilor va fi Silvana Wasitova, PMI-ACP, Senior Consultant, Scrum & Agile Coach, ce va impartasi participantilor din experienta sa ca Agile Coach, certificat in metodologia SCRUM si din abilitatile dobandite de-a lungul unei cariere impresionante in managementul de proiect.

Din tabara “traditionalilor” va vorbi Catalin-Teodor Dogaru, PhD, MBA, PMP, vicepresedinte educatie&certificare PMI Romania Chapter, un entuziast al managementului de proiect, program, proces, ce cauta constant talentul si inovatia in aceasta industrie.

Participantii vor aprofunda notiuni in Agile Project Management si Traditional PM, vor putea face comparatii intre cele doua abordari si se vor face diferentieri intre materialele de referinta pentru certificarea PMI-ACP.

Printre temele puse in discutie se mai numara: legatura dintre nivelul de maturitate al companiilor si nivelul de perfectionare al managerilor de proiect Agile si procentele de influenta ale metodologiilor Scrum, Waterfall si XP in crearea bazei de evaluare pentru PMI-ACP.

Scoala se adreseaza managerilor de proiect din orice domeniu, in Agile, indiferent de nivel, dar si celor care doresc sa se perfectioneze in managementul de proiect traditional.

Agenda Scolii de Vara:

  • 20.09.2012: Sosire
  • 21.09.2012:

– 9.00-13.00 – PM Agile, Silvana Wasitova, Scrum & Agile Coach
– 14.00 – 18.00 – PM Traditional, Catalin-Teodor Dogaru, PhD, MBA, PMP

  • 22.09.2012: The New Project Manager (Agile vs. Traditional)

– Tudor Mocanu, Agile PMP
– Florian Ivan, PMP

  • 23.09.2012: Perfecting the New Project Manager with Soft Skills

Taxa de participare este de 2.400 RON.

Taxa de participare redusa, pentru membri PMI Romania Chapter, este de 1.750 RON.

In taxa de participare sunt incluse cazarea si mesele, incepand cu cina de pe 20.09.2012 si incheind cu masa de pranz de pe data de 23.09.2012.

Se acorda 20% discount pentru inscrierea a cel putin 3 persoane din cadrul aceleiasi companii.

Pentru invitatii participantilor, fara acces la workshop-uri si sesiunile de training, taxa de participare este de 560 de RON.
Persoanele certificate PMP pot obtine 20 de PDU-uri in urma participarii la aceasta scoala de vara.

Pentru mai multe detalii si inscriere va rugam sa accesati: www.pmi.ro/cursuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.